Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının büyük olduğunu görmek

Rüyada ağzının büyük olduğunu görmek

Rüyada ağzının büyük olduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada ağzının büyük olduğunu gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada ağzının büyük olduğunu görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzını büyük görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzının kesildiğini görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan birini duymak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan kişiler görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen akrabayı ağlarken görmek işlerinin aksayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments