Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan birini duymak

Rüyada ağlayan birini duymak

Rüyada ağlayan birini duymak sıkıntıların büyüyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan birini duymak gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Rüyada annenin ağlamasını duymak önemli bir makama terfi alacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Rüyada ağlayan bebek duymak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada bebek ağlaması duymak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlama sesleri duymak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan birini duymak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin ağlamasını duymak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, ümitlerinin son bulacağına, huzur ve saadet bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments