Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzını büyük görmek

Rüyada ağzını büyük görmek

Rüyada ağzını büyük görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, başının ağrıyacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, geri planda kalacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada ağzını büyük gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Rüyada ağzını büyük görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ağzının büyük olduğunu görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kafasının sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan ceylan görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, darp edileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında kurbağa görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, onlarla arasının açılacağına, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında taş görmek ailesini hem gururlandıracağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşi ağlarken görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments