Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarken kendini hamile görmek

Rüyada bekarken kendini hamile görmek

Rüyada bekarken kendini hamile görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalettir.

Rüyada bekarken kendini hamile gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, öz güven kazanacağına yorulur.

Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek yarar sağlamayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hastalıklarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar kardeşini hamile görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ismini herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yaşamını kolaylaştıracağına işaret eder.

Rüyada bekarı hamile görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Rüyada bekarın hamile görmek acı veren durumların vuku bulacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalettir.

Rüyada bekar hamile olduğunu görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments