Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bedenini görmek

Rüyada kendi bedenini görmek

Rüyada kendi bedenini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi bedenini gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada ölü bedeni görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bedeninde kıl görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, evlerine dünürcü geleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Rüyada başkasının bedenine girmek işlerin düzgün gideceğine, durumun değişmesine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Rüyada erkek bedeni görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada bedeninden ruhunun çıktığını görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments