Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzını kapatmak

Rüyada ağzını kapatmak

Rüyada ağzını kapatmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yıkılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzını kapatmak gördüyseniz:

  • Bir çok başarılı çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzının kapatıldığını görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ağlayarak kabeyi görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada birinin ağzını kapatmak kırgınlık yaşanacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzını kapatmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işarettir.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve güzel olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete kapatılmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments