Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin ağzını kapatmak

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, başarılarının devam edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzının kapatıldığını görmek güç ve para kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işarettir.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzını kapatmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzını kapatmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak kabeyi görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işarettir.

Rüyada köpek kapması görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments