Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak kabeyi görmek

Rüyada ağlayarak kabeyi görmek

Rüyada ağlayarak kabeyi görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak kabeyi gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı ihtimalinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ağlayarak kabeyi görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına yorulur.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ağzının kapatıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, elindeki imkanların artacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak güzel günler görüleceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzını kapatmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzını kapatmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işinde verimsiz olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi yıkık görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments