Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının kapatıldığını görmek

Rüyada ağzının kapatıldığını görmek

Rüyada ağzının kapatıldığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, anne baba duası alacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, gözünün yaşını sileceğine yorulur.

Rüyada ağzının kapatıldığını gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Rüyada ağlayarak kabeyi görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ağzını kapatmak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalettir.

Rüyada ağzının kapatıldığını görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, ona mutluluk getireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada birinin ağzını kapatmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine yorulur.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak isteklerin yerine geleceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments