Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete kapatılmak

Rüyada tuvalete kapatılmak

Rüyada tuvalete kapatılmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete kapatılmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada tuvalete kapatılmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına tabir olunur.

Rüyada kabeye yolculuk etmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada minyatür kabe görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, kendine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada kabenin içini girmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada su dolu kaplar görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kap içinde su görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir deliği kapatmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, işlerin çığırından çıkacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Rüyada memeyi kapatmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments