Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek yatağı yapmak

Rüyada bebek yatağı yapmak

Rüyada bebek yatağı yapmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek yatağı yapmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada bebek yatağı yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yünden yatak yapmak yaşamın kolaylaşacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak sorunları başarıyla çözmeye, hem de yeni mülkler satın alacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak evlerine dünürcü geleceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine rivayet eder.

Rüyada yatağa idrar yapmak büyük kazançlar getireceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada ölüye yatak yapmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments