Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yünden yatak yapmak

Rüyada yünden yatak yapmak

Rüyada yünden yatak yapmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, zamanının boşa gideceğine, sevinç ve sürura, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada yünden yatak yapmak gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yünden yatak yapmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işarettir.

Rüyada yatak yün görmek prestij kaybı yaşanacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün yatakta yatmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yün yatak görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Rüyada yün yatak doldurmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak yünü yıkamak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına inanılır.

Rüyada yün yatak taşımak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalet eder.

Rüyada yün yatak yıkamak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, önemli kişi haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments