Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, dileklerinin kabul olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, dünya malına kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Rüyada yatağa büyük tuvaletini yapmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kararlarına saygı duyulacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hüsrana uğratacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Rüyada yatağa tuvaletini yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak kısa sürede başarısının artacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kıdem atlayacağına yorulur.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak eşlerinin kapanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments