Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek sümüğü görmek

Rüyada bebek sümüğü görmek

Rüyada bebek sümüğü görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, planlı ve programlı davranacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek sümüğü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada bebek sümüğü görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sümüklü bebek görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin sümüğünü görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına yorulur.

Rüyada katı sümük görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işarettir.

Rüyada sümüklü böcek görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sümüğünü silmek yaşanan kötü anıların silineceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına inanılır.

Rüyada birinin sümüğünü görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments