Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümüklü bebek görmek

Rüyada sümüklü bebek görmek

Rüyada sümüklü bebek görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, çalışmalarının beğenileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sümüklü bebek gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Rüyada bebek sümüğü görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin sümüğünü görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada sümüklü bebek görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, mesleğinde atılım yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sümük görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah sümük görmek kurulu düzenin yıkılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah sümüklü böcek görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sümüğünü görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun sümüğü görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments