Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından taş çıkarmak

Rüyada ağzından taş çıkarmak

Rüyada ağzından taş çıkarmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, sağlığının bozulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet eder.

Rüyada ağzından taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Rüyada ağzından taş çıkarmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, geleceğine alamet eder.

Rüyada ağzının içinden kıl çıkarmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak iş projelerinin gerçek olacağına, sevinç ve sürura, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına yorulur.

Rüyada ağzından zincir çıkarmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yılmayacağına işarettir.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından ip çıkarmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, durumun değişmesine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine inanılır.

Rüyada ağzından balık çıkarmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yardımının olacağına işaret eder.

Rüyada ağzından yemek çıkarmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments