Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından balık çıkarmak

Rüyada ağzından balık çıkarmak

Rüyada ağzından balık çıkarmak kendi işine sahip olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, malın bereketinin artmasına inanılır.

Rüyada ağzından balık çıkarmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada ağzında kıl çıkarmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından fare çıkarmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından lokmayı çıkarmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından solucan çıkarmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulur.

Rüyada ağzından para çıkarmak yüksek bir makamı olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments