Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından ip çıkarmak

Rüyada ağzından ip çıkarmak

Rüyada ağzından ip çıkarmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, mutlu olacağınıza, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ağzından ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada ağzından ip çıkarmak sevgisinin artacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından beyaz ip çıkarmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından ip çekmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında ip görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından ip çıkartmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulur.

Rüyada ağzından ip çıktığını görmek büyük paralara sahip olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan ip çıkarmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments