Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından zincir çıkarmak

Rüyada ağzından zincir çıkarmak

Rüyada ağzından zincir çıkarmak sorunlarının da çözüleceğine, bazı konularda önayak olunacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından zincir çıkarmak gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Rüyada ağzından zincir çıkarmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, elde bulunan imkânların artacağına, dini inançların güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek kısmetinin kapanacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zincire vurulmak bebek sahibi olunacağına, işlerine yeni işler katacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada zincirli kapı görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada altın zincir bilezik görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kopmuş zincir görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret eder.

Rüyada kolunda altın zincir görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments