Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından yemek çıkarmak

Rüyada ağzından yemek çıkarmak

Rüyada ağzından yemek çıkarmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, başına türlü belalar geleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından yemek çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada yemeği ağzından çıkarmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ağzından yemek çıkarmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Rüyada ağzındaki yemeği çıkarmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet eder.

Rüyada ağzından tüy çıkarmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments