Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi sesi duymak

Rüyada kedi sesi duymak

Rüyada kedi sesi duymak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi sesi duymak gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Rüyada kedi sesi duymak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi sesi duymak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada babasının sesini duymak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dua sesi duymak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel ses duymak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babasının sesini duymak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırılma sesi duymak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada fırtına sesi duymak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments