Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga sesi duymak

Rüyada kavga sesi duymak

Rüyada kavga sesi duymak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rızkın genişlemesine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Rüyada kavga sesleri duymak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga sesi duymak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada sesli kavga etmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, onlara hayrının dokunacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle kavga etmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada deve sesi duymak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Rüyada camiden ezan sesi duymak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ticarette şansının düşeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin sesini duymak rahatlayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sesini duymak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments