Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün sarmak

Rüyada yün sarmak

Rüyada yün sarmak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Rüyada yün sarmak gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Rüyada yün sarmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yün ip sarmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada lahana sarması sarmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada asma yaprak sarmak rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara sarmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline kuşak sarmak azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada bebeği sarmak mal kaybına uğrayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tütün sarmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments