Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca sarmak

Rüyada karınca sarmak

Rüyada karınca sarmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, elindeki malların gideceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada karınca sarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada üzerini karınca sarmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kendisine kızacağına yorulur.

Rüyada karınca sarmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sorunları başarıyla çözmeye, zor bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada karınca sardığını görmek bereketin ve verimin olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, hayır getirecek yollara girileceğine delalettir.

Rüyada vücudu karınca sarmak rahatlığa erileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolma sardığını görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada sigara sardığını görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinin en iyisi olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine tabir olunur.

Rüyada sigara sarmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments