Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyi bıçaklamak

Rüyada abiyi bıçaklamak

Rüyada abiyi bıçaklamak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada abiyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Sizden yararlanmak isteyen insanları farketmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada abiyi bıçaklamak asil kimselerden çıkacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiyle birlikte olmak bahtının açık olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada abilerini görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada abiyi sarhoş görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada abi karısını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, küskünlüklerin oluşacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abiyi öpmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Rüyada abiyi damat görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, güzel günler yaşayacağına, şöhret ve itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada abiyle evlendiğini görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments