Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abilerini görmek

Rüyada abilerini görmek

Rüyada abilerini görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abilerini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada abini öldürmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, başarılı olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada abiyi öpmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına rivayet eder.

Rüyada abi anne görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada anne baba ve abi görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abi öldüğünü görmek canla başla çalışacağına, sorunların çabucak halledileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalettir.

Rüyada erkek abi görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işarettir.

Rüyada abi dövmek hayatına bakacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada abi ve anne görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments