Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyle evlendiğini görmek

Rüyada abiyle evlendiğini görmek

Rüyada abiyle evlendiğini görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada abiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Rüyada abinle evlendiğini görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abi evlenmek kazancının daha da artacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet eder.

Rüyada abiyle evlendiğini görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, ümitlerinin son bulacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada abiyle evlenmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada öz abiyle evlenmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, başarısının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada abini görmek yüzünün her daim güleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, evlerindeki huzurun artacağına rivayet eder.

Rüyada abi için ağlamak maddi olarak zayıflayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına inanılır.

Rüyada baba ve abi görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments