Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından kılçık çıkarmak

Rüyada ağzından kılçık çıkarmak

Rüyada ağzından kılçık çıkarmak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yeni işlere atılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından kılçık çıkarmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada ağzından kılçık çıkarmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada kılçık çıkarmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulur.

Rüyada balık kılçığı çıkarmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada balığın kılçığını çıkarmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada ağızdan kılçık çıkarmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ihanet göreceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılçıklı balık yemek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, başarıların çoğalacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılçık ayıklamak malını ve parasını sağlama alacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments