Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe mama yedirmek saygınlık göreceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, günahlarından tövbe etmeye delalettir.

Rüyada bebek mama yedirmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebek maması yedirmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek bazı sırların açığa çıkacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa mama yedirmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa mama yedirmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments