Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek mama yedirmek

Rüyada bebek mama yedirmek

Rüyada bebek mama yedirmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada bebek mama yedirmek gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bebek mama yedirmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe mama yedirmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada bebek maması yedirmek zamandan da kar edeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa mama yedirmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek başarıların çoğalacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments