Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin göbeğini bağlamak

Rüyada bebeğin göbeğini bağlamak

Rüyada bebeğin göbeğini bağlamak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, geçiminin zor hale geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin göbeğini bağlamak gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada bebek göbeği bağlamak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, belki ölümler görüleceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin göbeğini bağlamak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada bebek göbeği kesmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, başarılı bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments