Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş fil görmek

Rüyada ölmüş fil görmek

Rüyada ölmüş fil görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş fil gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada fil ve deve görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yavru fil sevmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret eder.

Rüyada ölü yavru fil görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil ve kaplan görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işlerin kara geçeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil binmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada filin hortumunu görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada fil doğurduğunu görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalet eder.

Rüyada at ve fil görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, o kapıyı kapatacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments