Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa çiş yapmak

Rüyada yatağa çiş yapmak

Rüyada yatağa çiş yapmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada yatağına çiş yapmak üzgün olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine alamet eder.

Rüyada yatağa çiş yapmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yatağa çişini yapmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Rüyada yatakta çiş yapmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta çiş görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yatağına çiş yaptığını görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, çok zor duruma düşüleceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çokça çiş yapmak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments