Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiye çişini yapmak

Rüyada camiye çişini yapmak

Rüyada camiye çişini yapmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada camiye çişini yapmak gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada camiye çişini yapmak düzenin bozulacağına, tamamlanmadan kalacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada camiye çiş yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada evde çiş yapmak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada çişini tuvalete yapmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına işarettir.

Rüyada tarlaya çiş yapmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada kiloduna çiş yapmak istenmeyen bir yolculuğa, maddi olarak büyüyeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeye çiş yapmak onların kıymetini bileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments