Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını yıkamak

Rüyada ayaklarını yıkamak

Rüyada ayaklarını yıkamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını yıkamak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada suda ayak yıkamak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak kazançlı çalışmalar yapılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Rüyada camide ayak yıkamak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada başkasının ayak yıkamak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suda ayak yıkamak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada denizde ayaklarını yıkamak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments