Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölü ayağı yıkamak gülen yüzünün solacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada ayak kiri yıkamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sevap işleyeceğine, başına türlü belalar geleceğine işarettir.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada çeşmede ayaklarını yıkamak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayağını yıkadığını görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada ayağı yıkamak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, tatsızlık olacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments