Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, doktordan doktora koşturacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına delalet eder.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı iş veya görevleri güvendiğiniz kişilere pay etmenin faydası olabilir.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına tabir olunur.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yeni bir makama sahip olunacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalettir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, patron koltuğuna geçeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments