Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet eder.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, hayata küseceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments