Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işarettir.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine inanılır.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, sorunlarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments