Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, istediği başarıyı göstereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments