Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, küslerin ve kırgınların barışacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek hayatın pahalılaşmasına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments