Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kötüyse düzeleceğine, hüsrana uğrayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalet eder.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments