Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşen bebek görmek

Rüyada suya düşen bebek görmek

Rüyada suya düşen bebek görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya düşen bebek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada suya bebek düşürmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bebeği suya düşürmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada suya düşen bebek görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işarettir.

Rüyada bebeğini suya düşürmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğinin suya düştüğünü görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin suya düştüğünü görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, helal rızka sahip olunacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada bebek yere düşürmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments