Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek düşerken görmek

Rüyada bebek düşerken görmek

Rüyada bebek düşerken görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, aralarından su sızmayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bebek düşerken gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada bebek düşerken görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada karnından bebek düşürmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bebek düşürmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin camdan düştüğünü görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının bebek düşürdüğünü görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments