Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin suya düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin suya düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin suya düştüğünü görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, verimliliğinin de artacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Rüyada bebeği suya düşürmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada bebeğini suya düşürmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada bebeğin suya düştüğünü görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına yorulur.

Rüyada suya düşen bebek görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine inanılır.

Rüyada bebeğinin suya düştüğünü görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet eder.

Rüyada suya bebek düşürmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, çok kolay bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sorunların tek kalemde silineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments