Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği suya düşürmek

Rüyada bebeği suya düşürmek

Rüyada bebeği suya düşürmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bebeği suya düşürmek gördüyseniz:

  • Olumlu sonuçlar elde etmek için kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada bebeğini suya düşürmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada suya düşen bebek görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin suya düştüğünü görmek tatsız durumların yaşanacağına, harcama gücünün artacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği suya düşürmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya bebek düşürmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada bebeğinin suya düştüğünü görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının bebek düşürdüğünü görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments