Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak çok başarılı olup, kazancının artacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak attığı her adımda çok zarar edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, anne baba duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda saç yıkamak maddi olarak eksiye düşüleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments