Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği ateşten kurtarmak

Rüyada bebeği ateşten kurtarmak

Rüyada bebeği ateşten kurtarmak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kalkınacağına, çok zarar göreceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bebeği ateşten kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Rüyada ateşten bebek kurtarmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği ateşten kurtarmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işarettir.

Rüyada ateşten birini kurtarmak aile içindeki huzurun kaçacağına, mallarının artacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşten kurtarmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birini ateşten kurtarmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, dertlerinin sona ereceğine, azap çektiğine inanılır.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada denizde bebek kurtarmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak huzurlu ve sakin bir yaşama, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments