Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşten bebek kurtarmak

Rüyada ateşten bebek kurtarmak

Rüyada ateşten bebek kurtarmak geçineceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşten bebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada bebeği ateşten kurtarmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulur.

Rüyada ateşten bebek kurtarmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada birini ateşten kurtarmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret eder.

Rüyada ateşten kurtarmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşten birini kurtarmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret eder.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments