Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşten kurtarmak

Rüyada ateşten kurtarmak

Rüyada ateşten kurtarmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ateşten kurtarmak gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada birini ateşten kurtarmak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalettir.

Rüyada ateşten birini kurtarmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bebeği ateşten kurtarmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet eder.

Rüyada ateşten kurtarmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ateşten bebek kurtarmak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam kurtarmak gelişim içine girileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yangından birini kurtardığını görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kurtarmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments